Stora Björn är en digital utbildning i kombination med coachning som ämnar till att stärka dig som ledare. Genom att använda ett coachande förhållningssätt och att leda med hjärtat hjälper vi dig att bygga bron mellan dig som ledare och dina anställda. Genom att utveckla och utmana dig i din yrkesroll vill vi visa på att möta människor i dagliga arbetet är ett kravfyllt jobb som du skall känna stolthet i och som skall kännas uppifrån. Utbildningen hjälper dig i ledande position att lyfta den personliga utveckligen hos dina anställda och synliggöra deras avtryck på arbetet och i vardagen.

 

 

För ledare och företag innebär denna utbildning en nytändning för personalen. Arbetsplatser som investerar i personalens välmående blir mer attraktiva och får en lägre personalomsättning. En motiverad och skicklig arbetsstyrka blir en stor konkurrensfördel i framtiden. För företaget som genomgår en transformation eller omorganisation är det viktigt med ett redskap som underlättar implementeringen för att skapa gott mottagande av personalen. 

Genom Stora Björn får du verktyg, övningar och teori för att bli bra på coachande ledarskap, leda på distans och värdskap. Utbildningen innefattar även ämnen som människomöten, stresshantering, beteenden, hållbarhet, personligt ansvar samt självledarskap. Upplägg 

Stora Björn är en digital utbildning på 7 veckor med flera kortare arbetstillfällen. I kombination med de kortare digitala arbetstillfällena får du även coachning under utbildningens gång för att fästa kunskapen ännu lite mer.