top of page

Stora Björn

Pris

Varierande

Antal tillfällen

7 veckor

Typ

Digital

Om kursen

Stora Björn är en digital utbildning som i kombination med coachning syftar till att stärka dig som ledare. Vi hjälper dig att genom ett coachande förhållningssätt bygga broar mellan dig som ledare och dina anställda. Utbildningen utvecklar och stärker yrkesrollen i att möta människor i det dagliga arbetet och hjälper dig i ledande position att lyfta den personliga utveckligen hos dina anställda och synliggöra deras avtryck på arbetet och i vardagen.

För ledare och företag innebär denna utbildning en nytändning för personalen. Arbetsplatser som investerar i personalens välmående blir mer attraktiva och får en lägre personalomsättning. En motiverad och skicklig arbetsstyrka blir en stor konkurrensfördel i framtiden. För företaget som genomgår en transformation eller omorganisation är det viktigt med ett redskap som underlättar implementeringen för att skapa gott mottagande av personalen.

Genom Stora Björn får du verktyg, övningar och teori för att bli bra på coachande ledarskap, leda på distans och värdskap. Utbildningen innefattar även ämnen som människomöten, stresshantering, beteenden, hållbarhet, personligt ansvar samt självledarskap.

Instruktör

Jessica Svensson

Jessica Svensson

bottom of page