Om RetailGroup

2013 grundade Jessica Svensson RetailGroup med målsättningen att inspirera och utveckla företag och privatpersoner genom disc-analyser, coachning och workshops. Idag arbetar RetailGroup med att skapa bättre förutsättningar och förändring inom framförallt retailbranschen. RetailGroup vänder sig till både ledningsgrupper, medarbetare och privatpersoner som vill utvecklas.

Det finns en rad olika vägar att utveckla människor och företag. Det första vi behöver göra är att identifiera era behov. Behöver ni utveckla ert team, är det ledningsgruppen som behöver förstärkas eller era medarbetare som behöver verktyg för att utvecklas och inspireras. Vi erbjuder ett noggrant urval av olika vägar till utveckling.

Med coachning, workshops, föreläsningar, temaluncher, mindfulness och verktyg som

disc-analyser förändrar vi beteenden, bygger starka team och utvecklar företag och människor. 

Partners

Jessica Svensson

Jessica är en kreativ och lyhörd person som brinner för att hjälpa andra människor att finna sitt rätta element, både privat och yrkesmässigt. Hon har en lång erfarenhet av att driva butiker så som Solo och NK men har även varit med och startat upp konceptbutiker som Stuk manufaktur, Nääs bomullsfabriken, Lodge Living och Vallgatan 12.

Jessicas styrka är att skapa bra team som blir engagerade och målfokuserade. Hon håller i temaluncher, föreläsningar, ledarcoaching och mindfulness med stark fokus på personalutveckling samt projektledning hos företag. Sedan 2013 sitter hon med som expertkommentator för Habit modegala. Hennes inriktning under galan är "Årets säljare".

 

Med sitt stora intresse för att hjälpa människor att utnyttja sin fulla potential och samtidigt finna balans i livet har hon kommit till insikt med att få arbeta med det hon älskar mest - mötet med människan.

Nita Silverspjuth

Nita är en fd chef och VD med gedigen utbildning och lång erfarenhet inom Personlig utveckling och ledarskap. Hon kommer närmast från Västsvenska Handelskammaren som Affärsutvecklare.

Driver Management Studio Sweden AB och arbetar framgångsrikt med Business & Life Management för ledare som vill ta sig till nästa nivå.

Kristian Skarphagen

Kristian Skarphagen är en professionell tränare och praktisk utbildare inom områdena fysisk rehabilitering, funktion och prestanda. 

Han har erfarenhet som fystränare i ryska ishockeyliga KHL, Sveriges mest framgångsrika idrottsakademi Frölunda HC och individuell träning med NHL-hockeyspelare och europeiska elitfotbollsspelare.

Ebba Cameron 

Jessica och Ebba delar passionen att förädla handeln och bygga broar mellan den fysiska butiken och den digitala verkligheten.

Hon har tidigare erfarenheter som säljare och butikschef för Teknikmagasinet. Hon har en filosofie kandidat inom internationell marknadsföring som hon erhållit i Sverige, Kina samt Indonesien.


Hon är strukturerad och kunskapstörstig och en fena på det digitala.

Dennis Larsson

Dennis och Jessica delar passionen om att hjälpa människor nå sin fulla potential. Dennis har ett förflutet inom affärs och ledarskapsutveckling på en internationell arena inom Ikea vilket gett honom en bred erfarenhet av att jobba med människor från olika kulturer.

 

Idag ägnar han sig helt åt att hjälpa människor finna sin GPS och sitt högre syfte.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle