Om RetailGroup

2013 grundade Jessica Svensson RetailGroup med målsättningen att inspirera och utveckla företag och privatpersoner genom coachning, workshops och disc-analyser. Idag arbetar RetailGroup med att skapa bättre förutsättningar och förändring inom framförallt retailbranschen. RetailGroup vänder sig till både ledningsgrupper, medarbetare och privatpersoner som vill utvecklas.

Det finns en rad olika vägar att utveckla människor och företag. Det första vi behöver göra är att identifiera era behov. Behöver ni utveckla ert team, är det ledningsgruppen som behöver förstärkas eller era medarbetare som behöver verktyg för att utvecklas och inspireras. Vi erbjuder ett noggrant urval av olika vägar till utveckling.

Med coachning, workshops, föreläsningar, temaluncher, mindfulness och verktyg som

disc-analyser förändrar vi beteenden, bygger starka team och utvecklar företag och människor. 

Ska%CC%88rmavbild%202020-04-30%20kl.%2015.33_edited.jpg

Jessica Svensson

Jessica är en kreativ och lyhörd person som brinner för att hjälpa andra människor att finna sitt rätta element, både privat och yrkesmässigt. Hon har en lång erfarenhet av att driva butiker så som Solo och NK men har även varit med och startat upp konceptbutiker som Stuk manufaktur, Nääs bomullsfabriken, Lodge Living och Vallgatan 12.

Jessicas styrka är att skapa vassa team som blir engagerade, målfokuserade och redo för framtidens utmaningar. Hon håller i temaluncher, workshops, föreläsningar, ledarcoaching och mindfulness med stark fokus på personalutveckling samt projektledning hos företag. Hon har även erfarenheter som expertkommentator för Habit modegala och hon sitter med
i Handelsbranschens Kompetensråd i Göteborgsregionen. 

 

Med sitt stora intresse för att hjälpa människor att utnyttja sin fulla potential och samtidigt finna balans i livet har hon kommit till insikt med att få arbeta med det hon älskar mest - mötet med människan.

Ebba Cameron 

Jessica och Ebba delar passionen att förädla handeln och bygga broar
mellan den fysiska butiken och
den digitala verkligheten. Hon har 
tidigare erfarenheter som säljare och butikschef för Teknikmagasinet. Hon har en filosofie kandidat inom internationell marknadsföring som hon erhållit i Sverige, Kina samt Indonesien.


Hon är strukturerad och kunskapstörstig och en fena på det digitala.

Skärmavbild 2022-01-07 kl. 12_edited.jpg

Roxanne Francisca

Roxanne och Jessica delar nyfikenheten för människor och inspireras båda av passionerade människor and the youths. Hon har en stor passion för att lära sig om olika kulturer ur en antropologisk synvinkel och hennes infödda wanderlust cravings har förgyllt hennes liv med inspirerande människomöten runt om i världen.

Förutom jobbet på RetailGroup arrangerar Roxanne hållbara resor till sitt andra hem Gambia med NewDem travels, säljer egentillverkade smycken från Gambia samt är aktiv i föreningen L.O.C.

Millie Lindeblom 

Millie och Jessica delar passionen kring personlig utveckling och människors välmående. Hon har flera års erfarenhet som Office Manager på byrå samt arbete med sociala medier både i Sverige och internationellt. Vid sidan av arbetet med RetailGroup studerar hon till konceptutvecklare.

 

Millie är sprudlande, hjälpsam och detaljfokuserad med ett öga för det visuella.

unnamed_Fotor_edited_edited.jpg

Nadja Alizadeh

Nadja och Jessica delar passionen om att hjälpa människor hitta verktyg för att känna sig grundade i sig själva. Hon har en juristexamen bakom sig men har valt att byta bana till det hon verkligen brinner för – kognitiv neurovetenskap och positiv psykologi. Med den senaste forskningen om hjärnan och människors välbefinnande har hon hjälpt människor till att må bättre.

 

Nadja är varm, energifylld och brinner för coachning! 

Daniel Durutovic

11148757_10153271593964039_7734620512397731430_n 2-1_edited.jpg
Millie 3.png
IMG_0409_edited.jpg

Daniel och Jessica delar passionen kring att hjälpa människor att utvecklas.

Daniel har fler års erfarenhet av entreprenörskap och att driva bolag.

Han brinner för hälsa i form av träning, kost, sömn och den personliga utvecklingen. Idag arbetar han med mentorskap i olika forum och driver ett eget träningsnätverk som heter Hockey Academy Gbg.

KONTAKTA OSS

jessica@retailgroup.se

info@retailgroup.se

Tel: 070-798 61 55
Göteborg

Klart! Meddelandet mottaget.