top of page

ons 18 maj

|

Arena Nordstan

Arkadenkväll med RetailGroup & Hurra Pang Pang (OBS: Endast för anställda i Arkaden)

Varmt välkomna på en inspirerande och fartfylld kväll kring framtidens handel där vi snackar hållbar och cirkulär konsumtion!

Registration is closed
See other events
Arkadenkväll med RetailGroup & Hurra Pang Pang (OBS: Endast för anställda i Arkaden)
Arkadenkväll med RetailGroup & Hurra Pang Pang (OBS: Endast för anställda i Arkaden)

Time & Location

18 maj 2022 18:00 – 21:00 CEST

Arena Nordstan, Götgatan 15, 411 05 Göteborg, Sweden

Guests

About the event

RetailGroup bjuder tillsammans med återbruksstudion HURRA PANGPANG in er på en inspirerande Arkadenkväll i hållbar och cirkulär konsumtion.

Varmt välkomna på en inspirerande och fartfylld kväll kring framtidens handel. Vi vill genom samtal och kreativt tänkande inspirera dig som anställd i Arkaden till att tänka i nya banor. Varje dag möter ni olika typer av konsumenter på era arbetsplatser och vi ser en stor potential till en grönare framtid genom att låta er träda fram för att influera andra. Vi vill därför ge er en värdefull kväll av upplyftande förändringar - framåt mot en grönare och hållbarare konsumtion.

HURRA PANGPANG är en återbruksstudio baserad i centrala Göteborg och jobbar dagligen med hållbart mode, dekor och konsumtion. Vi tar vara på konsument-svinnet och använder detta material på nya och lekfulla vis för att visa på nya möjligheter med en obrukad resurs resulterad från dagens överkonsumtion. Dessa tankesätt och metoder vill vi nu dela med oss av till er!

Inför kvällen får du som deltar gärna ta med ett plagg eller pryl hemifrån eller från jobbet. Det får helst vara något du idag inte använder men av en eller annan anledning inte kan göra dig av med. Dessa medhavda ting blir nu en del av våra samtal och kommer framöver fungera som en stolt konversationsstartare för dig och din omgivning i din vardag.

18.00-19.00 Mingel med tilltugg & dryck 

19.15-21.00 Workshop med HURRA PANGPANG

Schedule


  • 1 timme

    Mingel med tilltugg & dryck


  • 1 timme 45 minuter

    Workshop med HURRA PANGPANG

Share this event

bottom of page