top of page

mån 07 nov.

|

Götgatan 15

Butikschefsutbildning (HT -22)

Vi välkomnar er till en unik chans till en kostnadsfri ledarskapsutbildning som pågår under 6 veckor.

Registration is closed
See other events
Butikschefsutbildning (HT -22)
Butikschefsutbildning (HT -22)

Time & Location

07 nov. 2022 08:00 – 19 dec. 2022 13:00

Götgatan 15, Götgatan 15, 411 05 Göteborg, Sverige

About the event

Välkommen till en unik kostnadsfri butikschefsutbildning! 

Syftet med utbildningen är att under 6 veckor utveckla dig som är ledare i branscher där människor möts i olika kontexter. Vi kommer att ses fysiskt 4 halvdagar, inför varje träff kommer du få arbeta i vår utbildningsplattform Loops. Välkomna att utvecklas tillsammans och få med dig otroliga verktyg som du kan använda i ditt dagliga ledarskap!

Halvdagar på Arena Nordstan i centala Göteborg, mer info kommer 

Frukost ingår!

24 okt– Coaching som ledarverktyg & Stresshantering

Vid det här tillfället får du att presentera dig och din roll. Vi går igenom upplägget för utbildningen Stora Björn. Sedan startar vi igång med det första temat: Coachande ledarskap. Tanken är att du ska få kunskap, verktyg och inspiration till att använda coaching i ditt dagliga ledarskap.

Under workshopen går vi igenom olika typer av stress och förslag på hur de kan hanteras. Vi kopplar även till forskningen inom neurovetenskap. Du får praktiskt träna på kommunikationen mellan hjärta och hjärna. Flera olika verktyg som är användbart för stressreducering i det dagliga ledarskapet.

7 nov– Att leda framgångsrika team

Hur kan jag som ledare frigöra potentialen i teamet? Under workshopen ger vi grundläggande kunskap om hur team utvecklas och vad team behöver för att fungera på bästa sätt. Du får möjlighet att reflektera över ditt team. Var befinner det sig i sin utveckling och vad det behöver för att utvecklas framåt.

21 nov – Konflikthantering & Att ge utvecklande feedback

Som ledare förväntas du kunna hantera konflikter men vad är en konflikt och hur ska jag hantera den? Deltagarna får reflektera över hur de kan medverka till en arbetsmiljö där allvarliga konflikter undviks. Vi tränar praktiskt på metoder för konfliktlösning som är direkt användbara i det dagliga ledarskapet.

Att få återkoppling på utfört arbete är en självklarhet som medarbetare förväntar sig att få. Men hur ger du som ledare konstruktiv feedback som landar väl, som accepteras och som leder framåt? På ett enkelt sätt kopplar vi till hjärnforskningens som visar varför vi reagerar som vi gör. Du får praktiskt träna på att ge feedback och individuellt göra en plan för hur du kan tillämpa kursens innehåll.

5 dec – Målbild och diplomering

En målbild hjälper oss att visualisera det vi egentligen vill uppnå och vägen dit. Under denna workshop delar vi med oss av erfarenheter från tidigare målsättningar samt synliggör framtida målbilder och dina inre drivkrafter. Vi summerar det vi har lärt oss och sätter nya målbilder!

 Praktisk information 

Omfattning: 6 veckor

Första träffen: 24 oktober kl 08.00-12.00 (frukost ingår)

Mer information: Ett mail med samlad information kommer närmare utbildningsstart. Glöm inte att kolla skräpposten!

Kursen, som har ett värde av 17.900 kr, är kostnadsfri om du tillhör målgruppen, se nedan gällande statstöd. Genom anmälan förbinder du dig att delta vid samtliga kurstillfällen. Om så inte är möjligt så har du som deltagare ansvar att säkerställa att någon från ditt företag går i ditt ställe. Deltagare som inte medverkar vid samtliga kurstillfällen blir återbetalningsskyldiga med 2800 kr per tillfälle.

 Vem kan gå kursen? 

För att ta del av utbildningen behöver du vara anställd, varslad eller permitterad i en verksamhet med färre än 250 anställda och som verkar från en av Göteborgsregionens 13 kommuner (Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö).

Share this event

bottom of page