top of page

fre 25 nov.

|

Arena Nordstan

Fysiska nätverksfrukostar med RetailGroup "Kommunikation & Service"

Kostnadsfria nätverksfrukostar med temat "Kommunikation & Service" tillsammans med RetailGroup och Göteborgsregionen.

Registration is closed
See other events
Fysiska nätverksfrukostar med RetailGroup "Kommunikation & Service"
Fysiska nätverksfrukostar med RetailGroup "Kommunikation & Service"

Time & Location

25 nov. 2022 07:45 – 09 dec. 2022 09:30

Arena Nordstan, Götgatan 15, 411 05 Göteborg, Sverige

About the event

Kommunikation & Service Göteborgsregionens kompetensnav hälsar dig som är ledare inom handeln eller besöksnäringen välkommen till en serie inspirerande nätverksfrukostar tillsammans med Jessica Svensson från Retail Group. Genom nätverksfrukostar hoppas vi kunna bjuda på inspirerande samtal och samtidigt skapa en plattform för dig att bolla tankar och utmaningar. Vi bjuder på frukost!

Plats: Arenan / Vasakronan Götgatan 15, våning 3 (bredvid Akademibokhandeln i Nordstan)

Datum och teman 

2022-11-25 Fredag kl. 07.45-09.30 - Kommunikation och sätta förväntan

Ibland blir det fel, kunden kan ha fått fel information, leveransen är försenad eller en produkt ska reklameras. Då är det viktigt att information framförs rätt och att det som sägs är ärligt för att kunna gör kunden nöjd och få dem att känna sig förstådd. Vi kommer gå igenom var det kan bli fel och vad man kan göra för att förebygga att det händer.

2022-12-02 Fredag kl. 07.45-09.30 - Personlighet som verktyg inom service

Vi tror att du som företagets ansikte utåt mot kund, har stor nytta av ge ett servicemöte som ger ett avtryck och inte är lätt glömt. Här kommer vi fokusera på dig som individ i ditt serviceyrke och hur du kan göra ditt jobb till en bättre plats att vara på.

2022-12-09 Fredag kl. 07.45-09.30 - Genuint kundmöte

I dagens samhälle där mycket kommunikation för företag har gått över till att vara digitalt, så är det ännu viktigare att erbjuda något som upplevs mänskligt och varmt när vi har kundmöten. Vi kommer reflektera över vad vi vill ha ut ur ett möte mellan människor och hur detta bygger ett starkare varumärke för ditt företag.Vid det första tillfället får ni som deltagare tid att bekanta er med varandra och de arbetsplatser ni representerar. Vi diskuterar olika utmaningar kopplat till ledarrollen samt de som är aktuella för era verksamheter. Vi går även igenom upplägget för kommande tillfällen.

Vi beställer frukost till varje tillfälle så avbokningar senare än 12.00 dagen innan debiteras 300 kr per gång.

 

Vem kan gå kursen? 

För att ta del av utbildningen behöver du vara anställd, varslad eller permitterad i en verksamhet med färre än 250 anställda samt omsättning under 400 miljoner, och som verkar från en av Göteborgsregionens 13 kommuner (Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö).

Share this event

bottom of page