top of page

fre 26 aug.

|

Arena Nordstan

Fysiska nätverksfrukostar med RetailGroup "Led dig själv"

Fyra kostnadsfria nätverksfrukostar med temat "Led dig själv" tillsammans med RetailGroup och Göteborgsregionen.

Registration is closed
See other events
Fysiska nätverksfrukostar med RetailGroup "Led dig själv"
Fysiska nätverksfrukostar med RetailGroup "Led dig själv"

Time & Location

26 aug. 2022 07:45 – 9:30

Arena Nordstan, Götgatan 15, 411 05 Göteborg, Sverige

About the event

Göteborgsregionens kompetensnav hälsar dig som är ledare inom handeln eller besöksnäringen välkommen till en serie inspirerande nätverksfrukostar tillsammans med Retail Group. Genom nätverksfrukostar hoppas vi kunna bjuda på inspirerande samtal och samtidigt skapa en plattform för dig att bolla tankar och utmaningar. Vi bjuder på frukost!

Datum och teman

2022-08-26 Fredag kl. 07.45-09.30 - Presentation och nätverkande

Vid det första tillfället får ni som deltagare tid att bekanta er med varandra och de arbetsplatser ni representerar. Vi diskuterar olika utmaningar kopplat till ledarrollen samt de som är aktuella för era verksamheter. Vi går även igenom upplägget för kommande tillfällen.

2022-09-02 Fredag kl. 07.45-09.30 - Stresshantering

Vi lever i ett samhälle som ständigt förändras och utvecklas, vilket i sin tur får många att bli stressade. Brist på personal, nya restriktioner, omorganisationer och för många arbetsuppgifter kan få oss att spinna upp stressnivån snabbt. Vid detta tillfälle får ni några enkla verktyg att ta med er in i vardagen för att bromsa stress och lugna systemet.

2022-09-09 Fredag kl. 07.45-09.30 - Självledarskap

Det gäller att ha god självkännedom och vara grundad i sig själv för att stå stadigt i denna föränderliga värld. När vi har mer insikt om hur vi själva upplevs blir det lättare att leda andra. Under träffen får ni reflektera över hur olika beteenden uppfattas och vikten av hur vår medvetenhet hjälper oss.

2022-09-16 Fredag kl. 07.45-09.30 - Målbild

En målbild hjälper oss att visualisera det vi egentligen vill uppnå och vägen dit. Motivation och drivkraft är den fundamentala kraft vi behöver för att kunna nå våra målsättningar i livet. På denna träff delar vi med oss av erfarenheter från tidigare målsättningar samt synliggör framtida målbilder och era inre drivkrafter.

Vi beställer frukost till varje tillfälle så avbokningar senare än 12.00 dagen innan debiteras 300 kr per gång.

Share this event

bottom of page